Komentari poznatih: “Još da nam vrate one frižidere što su pokrali ‘92, da imamo gdje vakcine staviti”

Povodom posjete Aleksandra Vučića Sarajevu prilikom koje donira 20.000 vakcina našoj zemlji, ministrica vanjskih poslova BiH izrazila je negodovanje povodom kvalitete vakcina koji stižu u Federaciju BiH.

Pročitajte komentare poznatih ličnosti iz Sarajeva povodom donacije vakcina.

“Još da nam vrate one frižidere što su pokrali ‘92, da imamo gdje vakcine staviti….
p.s. A “nasima” aferim! Za ovo poniženje! – napisao je dugogodišnji novinar Adnan Rondić

Aktuelni načelnik Općine Novi Grad iz Sarajeva napisao je:

“Umjesto da vrate vakcine kao što je Lavrov vratio ikonu, zbog sumnjivog porijekla…”

Kratki komentar napisao je i Zvonimir Nikolić.

Sadaka state!

Urednica BHTV1 Lejla Zvizdić napisala je sljedeće:

Vučić: “Došao sam da poručim da su ovo vakcine za FBiH, a pošto vidim da imaju neke primjedbe, koje god vakcine hoćete tražite mi ćemo vam je dostaviti za 10 dana”

Pa, je li vas imalo stid?

Bh. glumica Arma Tanović napisala je na Facebook-u

Najbolja vakcina je ona koja ti spašava život a ne omogućava landranje po Azurnoj obali. Nadam se da će ljudi koji po citav dan testiraju oboljele u covid ambulantama (kako državnim tako privatnim ) biti prvi na redu ove sićušne poklonjenje doze.

Otimat ćemo se mi, da ne kažem tući, za istu vakcinu koju sad neki negiraju, ali tek tamo nekad u junu. Pogotovo kad dođu prve tridesetice i tridesetpetice, miris ljeta i zaželimo se obale na sedam, deset ili petnaest dana, jal’ jonske, sredozemne, egejske ili jadranske.

Dobro je u Vizi za budućnost Amina Begović prije skoro 20 godina to rekla nebrojeno puta – “mi stvarno čudan narod”. Jesmo, Sofija (Amina), jesmo, čudan i neviđen!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79