Kompilacija videozapisa: Kako je izgledala 2020. godina i šta se sve dešavalo u svijetu?

Sigurni smo da će 2020. godina ostati u sjećanju svih nas, bez obzira jesmo li na svojoj koži doživjeli i preživjeli loša iskustva ili smo jednostavno bili posmatrači mnogih katastrofa u svijetu.

Pored pandemije korona virusa koja je zahvatila cijeli svijet i idalje traje, planetu i ljude pogodile su još neke teške situacije.

Među njima su požari u Australiji, eksplozija u Bejrutu, masovni protesti u Americi povodom ubistva Georga Floyda, rat Azerbejdžana i Armenije, teroristički napadi, poplave u Evropi, vandalizmi nad vjerskim objektima..

Pored svega navedenog, mnoge poznate ličnosti su nas napustile poput Mustafe Nadarevića, Džeja Ramandovskog, Kobe Bryanta, Diega Maradone, Ljiljane Petrović, Jerrya Stillera i mnogih drugih..

Ovaj video je kompilacija dešavanja u svijetu tokom ove godine koji je postao viralan na društvenim mrežama:

Nadamo se da će 2021.godina biti bolja u svakom aspektu te da će doći kraj i trenutnoj svjetskoj pandemij i lošim dešavanjima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79