Komšija Ćenta pretukao Suada: “Od ranije ga trpi, prijetio mu je svašta”

Još jedan nemili događaj dogodio se u Konjicu kada je došlo do obračuna dva muškarca. Kako saznaje portal Crna-Hronika, deblji kraj izvukao je Sudo Miljević koji je završio u konjičkoj Hitnoj službi sa teškim tjelesnim povredama.

Suad Miljević je ratni vojni invalid Armije BIH a razlog ovakvog incidenta je lokalni put i “međa”. Posvađali se oko komada zemlje koji je bio i predmet Sudu, a Sud BiH presudio je u Sudinu korist.

Sudo kaže da zna ko mu je to napravio. Komšija Ćenta kojeg je prijavio policiji MUP-a HNK.

“Premlaćivanje mještana Nevizdraka od strane Enida Ramića zvanog Ćenta. Mnogo puta mi je od strane istog dobivao prijetenje koje su se nažalost sinoć obistinile. Srećom nije “pala mrtva glava” – izjavila je porodica Suada Miljevića.

Na društvenim mrežama podijeljeni su stavovi Konjičanja, čiju stranu zauzimaju. Jedini podržavaju Suada a drugi Enida.

“Ne vjerujem da je to Ćenta uradio. Taj čovjek je uzroni borac Armije BiH, spasilac i GSS-ovac. Trebao je baš nešto veliko skriviti da Ćenta odluči na ovaj potez. Poznajem Ćentu 40 dodina, i mislim kad je on odlučio da se tule, mora da je ovo iz velike nužde reakcija. Dobro ga je i trpio do sada. Nije mogao proći do kuće, ovaj Suad mu je poravljao svakakve smicalice i zapreke. Enid je do sada bio više šuta provociran. Upoznata je policija u vezi toga.” – komentari su na Facebook grupi.

Cijeli slučaj prijavljen je MUP-u HNK PS Konjic. Uskoro više informacija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79