Komšije u šoku nakon porodične tragedije u Tuzli: Bili su fini ljudi

Komšije su u šoku nakon porodične tragedije koja se jutros dogodila u tuzlanskom naselju Paša Bunar, kada su smrtno stradali supružnici, a njihov sin povrijeđen.

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona od jutros se nalaze ispred stambene zgrade u naselju paša Bunar u Tuzli u kojoj se u stanu na četvrtom spratu dogodila porodična tragedija u kojoj su smrtno stradali supružnici H.Z. i Đ.Z, a povrede je zadobio njihov 20-godišnji sin A.Z.

Detalji porodične tragedije: Jedan sin ranjen, drugi se uspio spasiti

I ostale komšije su u šoku. Ne mogu vjerovati da se u njihovoj zgradi ponovo dogodila tragedija. Naime, prije šest godina samoubistvo je skokom sa zgrade počinio Emir Mustafić (34).

– Izašao sam iz ulaza prije tragedije. Kada sam se vratio čuo sam šta se dogodilo i nisam mogao vjerovati. Meni su bili odlične komšije, ne znam šta bi mogao biti razlog – kaže Sead Jogunčić.

Isto si potvrdile i druge komšije, a neke od njih koji su zavirili u stan porodice Zahirović na trećem spratu, prije dolaska istražitelja, kažu da je unutrašnjost bila sva u krvi i da se takav prizor može vidjeti samo u filmovima strave i užasa prenosi Avaz.

“Kćerku sam odvezao jutros na autobus, a kada sam se vraćao nazad čuo sam da je komšija zaklao suprugu, a onda se raznio bombom. Oni su bili jako fini, nikada ne bih rekao da bi to mogao napraviti”, reka je Sead Jogunčić, ističući da je suprug radio u jednoj osiguravajućoj kući.

Fatima Ustavdić potvrđuje riječi svog komšije, i kaže da je porodica bila izuzetno mirna.

“Nikada nikakvih problema s njima nismo imali. Čovjek je bio jako kulturan i fin, uvijek se javljao. Djeca su odlična bila u školi, a jutros smo se šokirali kada smo čuli šta se dogodilo”, ističe Ustavdić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79