Konaković: Fahro je mazohista, voli da ga tuku

Ne znam čime imaju Komšića ali ga imaju, kaže Konaković

“Ostajemo vlast barem još dva i po mjeseca, biće svašta. Moraju imati 18 potpisa, neka ih pokažu. Tek ćemo biti glasniji”, rekao je sinoć Elmedin Konaković, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo i lider stranke Narod i pravda, gostujući u emisiji Senada Hadžifejzocića na Face TV-u.

Radončić: Čujem kuknjavu, plač, suze, nepotrebne uvrede i cmizdravu nemoć onih koji su me javno vrijeđali

“Ne znam čime imaju Komšića ali ga imaju. Imao sam sukob s Komšićem, nije mi halalio, on i Radončić su bili korektni a izdaju dogovarali i išli kod “šefa”. Sanjat će nas kao opoziciju. Fahro rekao da bi se prije bacio s tornja nego bi sa SDA, nije se bacio”, rekao je između ostalog Konaković, koji je na pitanje Hadžifejzovića “da li je uzimao”, odgovorio da nije, da “neće haramom hraniti dijete”.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79