Konaković o pucnjavi u blizini Memićeve kuće: Režim je doveden pred zid i spreman na sve, a mi smo još spremniji

“Tražit ćemo da se dodatno ispita motiv za pucanje ispred kuće porodice Memić”, rekao je Konaković

Elmedin Konaković, lider Naroda i Pravde, oglasio se o pucnjavi koja se jučer desila u blizini porodične kuće Muriza Memića.

“Režimska mašinerija opet laže i spinuje. Enes i Tarik Memić nisu članovi Naroda i pravde. Tražit ćemo da se dodatno ispita motiv za pucanje ispred kuće porodice Memić. Nakon svega što se u ovom procesu dešava, ovakav čin ne možemo smatrati samo nesmotrenim ili bahatim. Službeno vozilo u svatovima dodatni je problem, tražit ćemo zvanično objašnjenje od direktora Civilne zaštite. Sad kad ste dovedeni pred zid, znamo da ste na sve spremni. Treba da znate da smo mi još spremniji!”, naveo je Konaković.

MUP KS jučer je priveo jednu osobu nakon što je prijavljena pucnjava u blizini kuće porodice Memić. Saopćeno je da, prema dosadašnjim tokom istrage, nema nikakve veze sa slučajem “Dženan Memić”. Ispostavilo se da je pucano iz službenog automobila Federalne uprave civilne zaštite, čiji je v.d. direktora Enes Memić, a koji je jučer ženio sina, prenosi Raport.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79