Konaković odgovorio Zalihiću: To treba da znaš radi Allaha dž.š. i radi sebe…

Nakon što je sada već bivši direktor Hitne pomoći Sarajevo Adem Zalihić večeras objavio da je smijenjen, uz niz krajnje teških kvalifikacija na račun predstavnika Trojke i Vlade Kantona Sarajevo, privatnom porukom mu se obratio lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Zalihić potvrdio da ga je UO Hitne pomoći smijenio: Tempirali su da smjena bude pred Bajram

Nakon što je takvu poruku Zalihić učinio javnom, uz svoj neprimjeren odgovor Konakoviću, dijelove te komunikacije prenosimo:

“To što pišeš nije istina, treba da znaš radi Allaha dž.š. i radi sebe (mada vjerovatno sve to znaš). Tvoja me smjena ne zanima plaho, nikakve veze nemam sa zakazivanjem sjednice i procesima. To što si me izjednačio skoro sa četnicima o tebi govori”, navodi Konaković u poruci.

Ističe kako se nije miješao sve dok nije NiP spomenuo i ljude iz ove stranke.

“Nisam se miješao, osim kad si baš popljuvao NiP, a ne bi ni ostao ni da si prešao u NiP”, ističe se u poruci Konakovića.

Prepisku razgovora objavio je Zalihić na svom profilu.

Podsjećamo, večeras je Adem Zalihić objavio duže obrazloženje u kojem je istakao i kao jedan od razloga njegove smjene tj. direktnih uzročnika i Elmedina Konakovića, koji su kako kaže i njegovi sljedbenici tražili nelegalna zapošljavanja piše RadioSarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79