Konaković: SNSD, HDZ i SDA zaustavili gradnju trga u centru Sarajeva

Konaković: SNSD, HDZ i SDA zaustavili gradnju trga u centru Sarajeva


Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, i zastupnik te stranke u Skupštini Kantona Sarajevo, oglasio se na Twitteru povodom odluke Federalne uprave za inspekcijske poslove da zaustavi nelegalne radove na “trgu” ispred zgrade preduzeća Sarajevo – šume, na raskrsnici Titove, Kranjčevićeve i Alipašine ulice u Sarajevu.

Zbog trga u centru Sarajeva “zaratili” Mandić i Kapidžić

Kako se vidi na tabli obavještenja, izvođač radova je firma Dinalsa d.o.o., nadzor vrši Energoinvest d.d., a investitor je Općina Centar. Također je navedeno da je predviđeni rok za završetak radova oktobar 2022.

Odmah po saznanju o ovim aktivnostima, federalni inspektor je izašao na mjesto događaja i ogradio žutom trakom gradilište, te će dalji radovi biti zabranjeni.

Konaković se zbog ove zabrane oglasio na Twitteru, te je naveo da je ovo djelo SNSD-a, HDZ-a i SDA.

– Ovaj projekat su zaustavili SNSD, HDZ i SDA u Centru. Onako. Da pokažu da mogu. Ne smiju naravno u Banja Luci, Širokom, Doboju, Grudama, na Jahorini, samo je SDA Sarajevo isporučila! I još Kapidžić životom brani odluku SNSD kadra.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija