Kontaktirali 257 igrača Premiershipa, samo se Asmir Begović odazvao pozivu na humanitarnu akciju!

Osim što je ostavio veoma dubok trag u Premier ligi, Asmir Begović je “kupio” neutralne fanove nakon što je jedini od 257 zvijezda lige odgovorio na humanitarnu akciju.

Stranica Give Me Sport pokrenula je zanimljivu inicijativu u kojoj se javljala nogometnim zvijezdama engleske Premier lige. Akcija uključuje poruke upućene preko Instagrama i koje su završile na 257 adresa.

Organizatori su uputili molbu nogometašima kako bi poklonili svoj potpisani dres u cilju prikupljanja sredstava za humanitarnu akciju, ali dovoljan odziv nisu dobili.

Naprotiv, samo je bosanskohercegovački golman Asmir Begović odgovorio pozitivno i obećao svoju pomoć humanitarnoj akciji.

“Naravno, poslat ću vam nešto. Samo mi dajte detalje, molim vas”, odgovorio je Begović na Instagramu organizatorima humanitarne akcije.

Mnogi nogometaši i zvijezde lige poput Cristiana Ronalda, Jamieja Vardyja, Harryja Kanea i Marcusa Rashforda nisu ni pogledali poruku, dok je veliki broj i onih koji su vidjeli poruku, ali je sve prošlo bez odgovora.

Begović je obećao poslati rukavice iz 2022. godine uz potpis i organizatori su se u videu od srca zahvalili sjajnom bh. golmanu i članu Evertona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79