Kovačević likvidiran kada je pokušao ovjeriti Krunića

Željko Kovačević, koji je likvidiran nakon likvidacije biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, pogođen je kada je prišao vozilu da vidi je li likvidirao svoju metu, piše “Glas Srpske”. Izvor blizak istrazi je kazao da je na njega tada zapucao teško ranjeni član Krunićevog osiguranja i vozač Goran Ilić.

– Nakon što su on i saučesnik ispalili rafale na Toyotu u kojoj su bili Krunić, Pavlović i Ilić, Kovačević je krenuo prema vozilu da vidi jesu li žrtve likvidirane. Pretpostavljamo da je prišao da ih ovjeri. Tada je Ilić zapucao na njega i pogodio ga u stomak – kazao je izvor blizak istrazi.

Zbog ovog je lišen slobode Emilio Baldo. Još se traga za Benedijem Đukanovićem, koji je pobjegao u bijelom Golfu 7. Pretpostavlja se da su Kovačević i Đukanović bili direktni izvršioci likvidacije, dok im je Baldo javio kada je meta krenula prema mjestu sačekuše.

Oni su čekali skriveni u žbunju na putu za Krunićevo imanje nedaleko od kapije u Glamočanima. Kada je Toyota u kojoj je on bio naišla, osuli su rafalnu paljbu. Meta napada bio je Krunić, što ukazuje i činjenica da napadači nisu pucali na Toyotu kada je u njoj bio sam Ilić, koji je sat i po prije išao do imanja svog šefa.

Istragom je dokazano da su kobne večeri neposredno prije likvidacije Baldo, Kovačević i Đukanović sjedili u jedom kafiću u Glamočanima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments