Željka Kovačevića likvidirao saučesnik!

Željka Kovačevića, zvanog Strijelac, tokom atentata na Slavišu Krunića i njegovu pratnju u aprilu ove godine u Glamočanima kod Banjaluke likvidirao je odbjegli Benedi Đukanović.

Raspisana međunarodna potjernica za Benedijem Đukanovićem

S obzirom da su u ataku na Krunića i njegovu pratnju puške koristili i Đukanović i Kovačević, zaključak je jednostavan. Međutim, ono što je i dalje nejasno jeste da li je Đukanović pucao u Kovačevića kako bi zameo tragove ili se radilo o kobnoj slučajnosti, koja je bila izazvana panikom u redovima pomenutog dvojca , jer nisu očekivali da će na atentat iz zasjede biti uzvraćeno.

– Novi rezultati u istrazi otkrivaju da je Kovačević likvidiran puščanim zrnom ispaljenim iz neposredne blizine. Da li je Đukanović imao naređenje da nakon likvidacije Krunića i Pavlovića, likvidira i Kovačevića ili se radilo o slučajnosti koja je bila izazvana panikom, jer je pucano i prema njima, to će utvrditi dalja istraga – objasnio je izvor Srpskainfo.

Podsjetimo, do sada su bile informacije da je Kovačevića likvidirao Goran Ilić, koji je bio u pratnji Krunića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments