Krađa u Kaknju: Lopov iz frizerskog salona odnio sve šta je mogao ponijeti

U gradu Kaknju, mirna svakodnevica je poremećena nakon što je lokalni frizerski salon “Hardy” postao meta provalnika. Vlasnik salona zatekao je neugodno iznenađenje kada je otvorio vrata svog salona u ranim jutarnjim satima i primijetio da je prostor opljačkan piše Crna-Hronika.

Prema izvješću policije, provala se dogodila noću, a provalnici su ušli kroz vrata salona. Uzeli su različite vrijedne predmete, uključujući profesionalnu opremu za šišanje, laptop, makaze visoke kvalitete i druge proizvode za njegu kose. Šteta je procijenjena na nekoliko hiljada maraka.

“U toku noći 08/09.05.2024. godine, u ulici Alije Izetbegovića, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u frizerski salon “Hardy” vlasništvo K.M., rođen 2002. godine iz Kaknja.

Tom prilikom otuđen je laptop marke “HP”, caffe aparat, četvore makaze sa šišanje, šest mašinica za šišanje, ključ od ulaznih vrata, novac u određenom iznosu i stalak za slikanje “Ribg-Lang”. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.” – potvrdila je policija za portal Crna-Hronika.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju i poziva svjedoke ili osobe s korisnim informacijama da se jave kako bi pomogli u rasvjetljavanju ovog zločina. U međuvremenu, vlasnica frizerskog salona “Hardy” nastavlja s radom i nadamo se da će pravda biti zadovoljena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79