Krađa u prodavnici polovne robe u Cazinu: Ostavio svoje, a uzeo druge

Krađa u prodavnici polovne robe u Cazinu: Ostavio svoje, a uzeo druge


Jedan od čudnijih slučajeva krađe dogodio se u naselje Puškari u Cazinu kada se u trgovini polovne robe desila neobična “second hand” pljačka – ukraden je par patika na veoma neobičan način.

U središtu pažnje je jedna osoba koja je odlučila da neće samo kupiti patike, već da će to učiniti na veoma “kreativan” način. Kradljivac je ostavio svoje stare patike na mjestu, kao nekakvu vrstu zamjene, i umjesto da se obuće natrag u svoje, odlučio je krenuti s novim parom patika – bez plaćanja, naravno!

Ovaj bezobrazni čin nije prošao neprimijećeno. Vlasnik trgovine polovne robe je bio dovoljno lukav da snimi ovaj bizaran trenutak putem nadzorne kamere, pretvarajući “second hand” krađu u kratki krimi film koji će se pamtiti.

U stvari, vlasnik je otišao korak dalje i poslao urnebesan apel kradljivcu putem medija. “Osobu koja je danas UKRALA patike iz naše radnje, a ostavila svoje ne molimo nego zahtjevamo da iste vrati. Inače ćemo u suprotnom javno objaviti snimak video nadzora”, naveli su iz radnje Second Hand Trand Cazin – Puškari.

Kako će se ova lukava pljačka okončati? Hoće li kradljivac shvatiti da se “second hand” nije odnosio na krađu? Vrijeme će pokazati!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija