Krali katalizatore sa automobila: Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela, pa uhapšeni

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 06.01.2021. godine su operativnim radom došli do saznanja da u krugu poslovnog subjekta u Banja Luci tri lica vrše isijecanje katalizatora sa izduvnih sistema vozila koja su parkirana na parking prostoru poslovnog subjekta.

Na licu mjesta policijski službenici su zatekli lica M.K., M.R., i S.P. kod kojih su pronašli alat i pribor potreban za vršenje krivničnog djela. Navedena lica su lišena slobode.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji u cilju dokumentovanja navedenog krivičnog djela kao i da su u redovnoj proceduri dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“, saopšteno je iz MUP RS.

Policijska uprava Banja Luka poziva građane koji su oštećeni ovakvom vrstom krivičnog djela, a do sada nisu prijavili izvršenje krivičnog djela kojim su oštećeni da se obrate policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79