Kralj nargile postavljen na čelo kriznog štaba!

Na čelu Kantonalnog štaba civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak, ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije rekao je nedavno kako se u tom kantonu ”sve odluke donose u interesu građana”.

Riječ je o najmlađem zapovjedniku štaba u BiH jer Isak ima samo 24 godine, a prije ministarske dužnosti bio je poznat kao Youtuber. Naime, ministar je prije fotelje snimao videa na kojima je kao King Shisha promovirao pušenje nargile ali i izmislio nargile sa okusom kupusa i nutele.

Inače, Isak je završio Tursko-bosansko koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste nakon čega je upisao postdiplomski master studij ekonomskih znanosti. Arnel je bio i direktor zeničke agencije za fizičku i tehničku zaštitu ljudi i imovine, a otac mu je Ramo Isak, predsjednik Kantonalnog odbora A-SDA i zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, a ranije gradski vijećnik i izaslanik u federalnom Domu naroda.

Novi ministar u Vladi ZDK Arnel Isak poznat je kao “kralj nargile”

Uz malu pomoć stranke i prijatelja: Babo bi mogao znati ko pobjeđuje na tenderima

Novi ministar u ZDK izmislio nargile s okusom nutele i kupusa

Oglasio se “Kralj nargile”: Ako je sporna nargila kao svjetski trend, onda se time ponosim

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79