Krao bicikla u Banjaluci, pa ih preprodavao

Vedran Nikodinović (37) iz Banjaluke lišen je slobode juče zbog sumnje da je tokom ove godine otuđio više bicikala na području grada, te ih preprodavao, saznaju “Nezavisne”.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da su policijski službenici juče identifikovali i lišili slobode V.N. iz Banjauke.

“Policijski službenici su utvrdili da je N.V. iskorištavao nepažnju vlasnika i otuđio bicikla, raznih marki, koje je dalje prodao drugim licima čime je pričinio veću materijalnu štetu oštećenima, a za sebe stekao protivpravnu imovinsku korist”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svim činjenicama obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica, nakon dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokazivanju navedenih, ali i otkrivanju drugih krivičnih djela za koja se sumnja da je izvršilo navedeno lice, a pronađena bicikla su vraćena vlasnicima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79