Kreatori hit video klipa sa Bjelašnice: Sve je bila šala, ali smo uspjeli (VIDEO)

Na društvenim mrežama jučer se pojavio video klip nekoliko mladića koji su na nesvakidašnji način pomogli jednom vlasniku automobila da oslobodi svoje vozilo koje je ostalo zatrpano u snijegu.

Video je pregledalo nekoliko hiljada korisnika društvenih mreža, a jedan od aktera priče, Alen Babić, za portal Crna Hronika objasnio je šta se dogodilo na Bjelašnici.

Nesvakidašnje guranje automobila na Bjelašnici (VIDEO)

Alen Babić rođeni je Sarajlija, ima 22 godine i student je 2. godine Fakulteta za saobraćaj i komunikacije.

,,Ovu nedjelju sam sa proveo sa prijateljima na Bjelašinici. Nakon dobre zimske zabave krenuli smo na šišu i kafu, ali vidjeli smo auto koje je zaglavljeno. Igrom slučaja to vozilo je vozio naš poznanik. Nakon brojnih pokušaja pridružili su nam se i drugi posjetioci planine.

Više od 40 minuta smo pokušavali izvući automobil, pa smo došli na ideju da ja sjednem na haubu kako bi povećao potisak na gume, a ostali da guraju. Taj plan nam je uspio nakon neka 2-3 pokušaja, a sve su propratili prolaznici koji su bili na putu.

To je sve bila šala, kroz zezanciju smo nekome pomogli, uvijek treba stati i pomoći kome možete, kome ne možete niko vam neće zamjeriti”, rekao je Alen za Crnu Hroniku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79