Krenuo iz BiH: Nakon 200 km shvatio da je ostavio sestru na njemačkom odmorištu

U nedjelju navečer, na njemačkom odmorištu na autocesti A96 u Bavarskoj, dogodila se neobična situacija kada je 73-godišnja žena zaboravljena od strane svoje porodice. Grupa putnika, koja je bila na putu iz Bosne i Hercegovine prema Švicarskoj, odlučila je napraviti pauzu na spomenutom odmorištu.

Prema informacijama koje je pružila policija, 73-godišnjakinja, njen 67-godišnji brat i njegova supruga zaustavili su se kako bi odmorili. Nakon što je žena otišla na WC, vratila se samo kako bi shvatila da njihov automobil nije bio na istom mjestu. Muškarac koji se nalazio na odmorištu primijetio je “uznemirenu stariju gospođu bez jakne” te je odmah pozvao policiju.

Nesvakidašnji događaj dodatno je dobio na kurioznosti kada je otkriveno da brat 73-godišnjakinje nije primijetio njezin izlazak iz vozila. Par je, šokiran nedostatkom članice porodice, tek nešto prije Züricha shvatio da nema 73-godišnjakinje u automobilu.

Nakon spoznaje, brat je odmah krenuo natrag prema odmorištu na autocesti A96. Tek nakon četiri sata provedenih u potrazi, ponovno su se sastali u policijskoj stanici. Sretno su se ponovno spojili i zajedno nastavili put prema Švicarskoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79