Krešimir iz Hercegovine objavama izazvao lavinu komentara: “Mnogi vi linčujete lika koji nije ništa loše mislio”

Hercegovački automehaničar Krešimir Mustapić koji je poznat po objavama na Facebook-u koje izazovu lavinu komentara, i ovog puta je komentarisao slučaj nesretnog dječaka Mladena iz Laktaša koji je digao ruku na sebe zbog video klipa u kojem su ga ismijavali.

Radnik benzinske pumpe Veljko Trišić (44) i Dražen Kudra (30) iz Laktaša, koji su uhapšeni zbog neovlašćenog fotografisanja, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade. pušteni su na slobodu, a dežurni tužilac je naložio da se protiv njih dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu piše Crna-Hronika.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da su dva lica čiji su inicijali V.T. i D.K. iz Laktaša uhapšena zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlašteno fotografisanje.

Potresni status na Facebook-u: “Postoji informacija da preko svojih veza pokušavaju zataškati ilegalnu utrku zbog koje je izginula čitava obitelj”

Komentarišući cijeli nesretni slučaj, Krešimir je izazvao lavinu komentara, a pošto nije mogao svima objasniti šta misli, snimio je par video klipova kako bi bio jasniji.

Njegov prvi komentar u vezi nesretnog slučaja bio je sljedeći:

“Podrška liku sa pumpe? Da ili ne?  Milioni vas svaki dan snimate i objavljujete gora videa nego je objavio ivaj lik! 99% vas se radi toga ne ubije!
Ali mnogi vi linčujete lika koji nije ništa loše mislio! U biti je to momku trebala biti lekcija u životu da shvati koliko je glup i kako je pao na običnu jeftinu glupost.  Momak nikada nije dobio niti naučio rukovanje sa kritikom, nije istu podnio…” – napisao je Krešimir zvani King Mustapić na Facebook- proflu.

Ljudi su mu odgovorili sljedeće:

Krešimirova druga objava bila je sljedeća:

“Po kršćanskom vjerovanju ne postoji opravdan razlog za suicid. Stoga ne podržavam ljude i portale koji odaju počast momku koji je bez razloga učinio kukavički čin” – navodi svoje mišljenje Krešimir.

Nakon toga snimio je dva video klipa u kojima objašnjava svoje stavove

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79