Majka kolabirala kada je saznala za pogibiju sina u AUTOBUSU SMRTI

Kliničkim centrom u Nišu odzvanjali su krici i jauci rodbine nastradalih u momentima kada su saznali da su ostali bez djece ili najmilijih u stravičnoj nesreći kada je voz Železnica Srbije kod mjesta Donje Međurovo kod Niša prepolovio autobus koji je prelazio prugu.

Među petoro poginulih su i dvoje učenika, M. K. (16) iz Srednje stručne škole u Nišu i A. D. (15), učenik prvog razreda građevinske škole, piše Blic.rs.

Biljana Milićević profesorka je i razredni starješina u Građevinskoj školi u Nišu. Njeni učenici bili su u autobusu “Niš ekspresa” koji se sudario sa putničkim vozom. Kada je saznala za nesreću, došla je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu kako bi se raspitala o stanju svojih đaka. I, nažalost, doživjela šok.

Na spiskovima povrijeđenih razredna je našla imena njena četiri učenika. Ali jednom dječaku, A. D., nisu uspjeli da uđu u trag. Tražili su ga i otac i Biljana.

Nažalost, poslije nekoliko sati Biljana je saznala najgore: A. D. je nastradao na mjestu nesreće, u sudaru autobusa i voza.

Nesrećni roditelji tek je trebalo da budu obavješteni da njihov sin više nije među živima…

Majka A. D. kolabirala je ispred zgrade KC Niš u momentu kada je saznala da je njen sin nastradao. Nju su odmah stavili na pokretna nosila i uveli je u KC Niš radi ukazivanja pomoći.

Otac dječaka plakao je na sav glas, da bi ga na kraju ljekari uveli u KC Niš.

– Tuđom greškom dijete da mi pogine u 15 godina, zar je to zaslužilo – plakao je otac dječaka.

Tužna vijest, kojom se izjavljuje žalost za prerano izgubljenim mladim životom, objavljena je i na školskom sajtu “Neimara”.

– U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, smrtno je stradao učenik naše škole, D. A. On je rođen 8. septembra 2003. godine u Nišu, završio je Osnovnu školu “Desanka Maksimović” u Čokotu, da bi ove godine upisao prvi razred naše škole, smjer geodetski tehničar. Sa bolom učestvujemo u tuzi roditelja, rodbine, prijatelja i drugova našeg preminulog učenika. Najiskrenije žalimo njegove mlade godine, neostvarene želje i nedosanjane dječačke snove”, navodi se u saopštenju kolektiva škole.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments