Kristijano Ronaldo usrećio osoblje hotela Zenica

Kristijano Ronaldo usrećio osoblje hotela Zenica


Fudbalski svijet drži oči uprte prema Zenici dok se Bosna i Hercegovina bori protiv Portugala u ključnom meču kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Dok se entuzijastični navijači pripremaju za ovaj sudbonosni susret, stadion “Bilino polje” večeras će ugostiti kapitena i legendarnog fudbalera, Kristijana Ronalda, te ostatak portugalske reprezentacije, piše Crna hronika.

Portugalci su izazvali euforiju dolaskom u Zenicu, a najveća pažnja naravno je usmjerena na Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Brojni obožavaoci fudbala su željeli priliku da se susretnu sa slavnim Portugalcem i zabilježe nekoliko trenutaka sa njim. Među sretnicima kojima je to pošlo za rukom su i zaposlenici hotela Zenica, gdje je reprezentacija Portugala smještena tokom boravka u ovom gradu.

Hotel Zenica, na društvenim mrežama, ponosno je podijelio fotografiju Kristijana Ronalda sa osobljem hotela, ističući njegov osmijeh koji govori koliko je zadovoljan uslugom koju im pružaju. Ova gesta je dodatno potvrdila da svjetski poznati sportisti cijene udobnost i pažnju koju dobijaju tokom svojih putovanja.

Utakmica Bosne i Hercegovine protiv Portugala igra se večeras s početkom u 20.45 časova na stadionu “Bilino polje”, a očekuje se da će biti ispunjena uzbuđenjem i strašću kako sa tribina, tako i na terenu. Navijači, kako domaći tako i portugalski, sa nestrpljenjem iščekuju ovaj sudbonosni duel koji će utvrditi sudbinu reprezentacija na putu prema UEFA Evropskom prvenstvu 2024. godine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija