Kritično stanje 11-godišnje djevojčice koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Drvaru

Jedanaestogodišnja djevojčica iz Drvara, koja je u nedjelju poslije podne teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći s 44-godišnjom majkom M. Z., u kritičnom je stanju i loši su izgledi za oporavak te se nalazi na aparatima koji je održavaju u životu pošto je nastupila moždana smrt.

Zbog stanja djevojčice i njene majke koja je na liječenju u Kantonalnoj bolnici, drvarski župnik Davor Klečina pozvao je na molitvu za djevojčicu i njene roditelje koja će se održavati svaki dan u drvarskoj župnoj crkvi u 17:30 sati, prenosi Avaz.

Podsjećamo, do nesreće je došlo kada je 11-godišnja djevojčica pokrenula automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, prilikom čega su teško povrijeđene djevojčica i njena majka koje su nakon ukazane pomoći u DZ Drvar prebačene u Kantonalnu bolnicu u Livno, da bi zbog težine povreda djevojčica bila hitno prevezena u KBC Split na liječenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments