Krivokapić: Ovo što se dešava na Cetinju su pokušaji terorističkih akcija

Povodom sukoba građana Crne Gore i policije na Cetinju oglasio se premijer države Zdravko Krivokapić koji je osudio ponašanje demonstranata.

“Napad na policiju je napad na državu! Sve što se dešavalo jučer i danas na Cetinju je pokušaj terorističkih akcija”, rekao je on.

Od jučer na Cetinju traju sukobi nakon što su građani došli da protestuju protiv ustoličenja vladike Joanikija u ovom gradu. Demonstranti su postavili blokade na ulazu u grad, a na trgu je policija bacila veliki broj suzavaca.

(VIDEO) Kao da je ratno stanje: Gore barikade u Cetinju, povrijeđeni demonstranti i policija

Povrijeđeno je više ljudi među kojima su i demonstranti i policijski službenici, a uhapšeno je najmanje šest osoba među kojima je i savjetnik predsjednika Crne Gore Veselin Veljović.

“Potpuno je jasno da su nalogodavci i organizatori najviše rukovodstvo DPS-a u saradnji sa organizovanim kriminalnim grupama kojima će država stati na put”, napisao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79