Krivolov u BiH: Ubili dvije srne, pa pucali u goste u vikendici

Na području vikend naselja Potkosa, u blizini ceste koja povezuje općinu Tomislavgrad i Vran planinu, u noći s četvrtka na petak krivolovci su ubili dvije srne, a pucali su i na goste u jednoj od vikendica.

Kako su Feni kazali iz Lovačkog društva Orlov kuk iz Tomislavgrada, gosti koji su bili u jednoj od vikendica u Potkosi čuli su pucnje te su uočili terensko vozilo s upaljenim reflektorima na krovu koje se kretalo cestom od katoličkog groblja u Lipi prema Vranu.

Prema navodima svjedoka, krivolovci su pucali i prema njima, a nakon toga su se udaljili prema naselju Lipa i dalje prema Mandinu Selu.

O svemu ovome obaviješteni su lovci iz društva Orlov kuk, koji su pretragom terena uočili dvije ubijene srne o čemu su obavijestili Policijsku postaju Tomislavgrad.

Iz Orlovog kuka od građana su zatražili pomoć u pronalasku počinitelja krivolova te su ih pozvali da policiji prijave sumnjiva kretanja u lovištu, posebno upotrebu farova u noćnim satima.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79