Krvavi obračun: Sarajlija ubijen, policija traga za migrantima!?

U sarajevskom naselju Otes večeras je došlo do fizičkog obračuna više osoba. Kako ja za “Avaz” potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS, inicident im je prijavljen u 22.25 sati.

– U ulici Barska došlo je do fizičkog obračuna više lica. Tri osobe su zadobile povrede upotrebom hladnog oružja – noža. Više informacija imat ćemo sutra – kazali su nam iz policije.

Kako piše Avaz na mjestu nesreće okupilo se dvadesetak građana, a policija traga za migrantima koji su učestvovali u tučnjavi. Ljudi koji plaču kažu da je jedna osoba podlegla, a da je još jedna osoba kritično.

Na ulici je prekriveno najlonom nepomično tijelo. Kako Crna-hrobika saznaje, Sarajlija koji je podlegao povredama je J. B.

Nezvanično, migranti su pravili probleme u kafani, nakon čega su pozvani mladići kako bi ih izbacili. Nakon toga je došlo do obračuna.


Navodno su sijevale letve i noževi. Prema riječima okupljenih, nesretnog mladića su nečim udarili u glavu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79