Kup BiH je namješten? Pogledajte kako je Misimović izvlačio kuglice

Zvjezdan Misimović, nekadašnji fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, danas je izvlačio parove polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Kuglice su spojile da se za finale bore Tuzla City i Sarajevo, odnosno Borac i trećeligaš Klis iz Buturović Polja.

Međutim, javnost sumnja u regularnost žrijeba, posebno zbog činjenice da su pojedini mediji i prije izvlačenja kuglica objavili informaciju da će se u polufinalu sastati upravo Tuzla City – Sarajevi i Borac – Klis, te na taj način Borcu bi bio otvoren puta ka finalu, prenosi Faktor.

– Vrlo je moguće da žrijeb, odnosno Misimović “odredi” polufinalni par, u kojem će biti eliminisani Sarajevo ili Tuzla City. Takva su naša saznanja. Ako se to desi, a pravo na sumnju daje odluka da klubovi ne mogu biti na izvlačenju, upoznat ćemo javnost, pa i UEFA-i I FIFA-i- kaže naš izvor iz kluba sudionika završnice Kupa, a koji je želio ostati anoniman. Najavili su i press konferenciju ako se to “slučajno” desi. Zanimljivo da je NSBiH osigurao i ispoštovao epidemiološke mjere tokom generalne skupštine, kada je u sali “cirkuliralo” više od pedesetak osoba, a sada ne može predstavnicima klubova omogućiti prisustvo i regularnost pri žrijebu. Da li će biti vrućih ili hladnih kuglica, da li su sumnje (ne)opravdane znat ćemo vrlo brzo. Šteta što je Misimović prihvatio ulogu “dežurnog krivca” i što, očito je, bez njega ne može ništa, rekao je insajder za Sportske.

Pogledajte kako je Zvjezdan Misimović “izmiješao kuglice” prilikom izvlačenja prvog para u kojem su kuglice spojile Tuzla City i Sarajevo. Kako se na snimku vidi, Misimović je miješao dvije, a izvukao treću kuglicu.

Procijenite sami da li je sve regularno i da li ima mjesta sumnjama u regularnost žrijeba.

Podsjetimo, klubovi su obaviješteni da ne mogu prisustvovati žrijebu polufinalnih parova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79