Kupite jagode na Bradini kod malog Imrana: Oduševit će vas ovaj vrijedni dječak! (VIDEO)

Kada putujemo prema Konjicu ne možemo a da ne primjetimo prodavače pored ceste, naročito na Bradini. Ponuda je uvijek raznovrsna, od različitog meda do voća.

Domaće proizvode primjetimo, a prodavača se najčešće i ne sjećamo.

Međutim, neki imaju sreću da ih prodavač oduševi, a to je bila naša Almasa Lazović koja je prolazeći kroz Bradinu zaustavila se kod malenog Imrana, dječaka koji sa amidžom bere i prodaje šumske jagode.

Možete li uzeti ove dvije tegle da idem u kuću, molim vas – kazao je simpatični Imran, a Almasa je naravno kupila obje, a kasnije je video objavila na Instagramu.

Puno vas je srcem reagiralo na story sa malim Imranom Kašićem koji prodaje šumske jagode na Bradini. Uvijek sam željela svom djetetu ovakvim primjerom pokazati šta znači i nabrati i stati na cestu te prodati šumsku jagodu. Nije to lako. Ovako se prave vrijedni ljudi.

Malog Imrana nisam prije poznavala, rodio se u Konjicu, živi u Bradini, ide u Drugu osnovnu školu i sigurna sam da će izrasti u divnog, vrijednog i poštenog čovjeka…, sve vas od srca molim, kupujte šumske jagode od djece na Bradini. Vama je to sitnica, njima radost, a ovoj planeti puno, jer pravimo lanac vrijednosti koji nema cijenu – napisala je Almasa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79