Lažno prijavila da je silovao nevjenčani suprug: Državljanka Srbije uhapšena u Crnoj Gori

Državljanku Srbije M. M. (40), jutros je uhapsila budvanska policija jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevjenčani suprug V. T. (32).

Kako Vijesti saznaju, sinoć je osoblje hotela u kome je odsjeo ovaj par pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mjesta stigli su pripadnici Interventne jedinice budvanske policiji koji su odveli srpsku državljanku u stanicu policije kako bi podnijela prijavu.

Ona je, kako Vijesti saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je poslije toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obaviješten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled. Istragu je po nalogu višeg tuzioca preuzela budvanska kriminalisticka služba.

Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala potjernicu. On je jutros doveden u stanicu policije Budva. Tada dolazi do preokreta, srpska državljanka nakon što su u bolnici obavljeni pregledi, mijenja iskaz pred budvanskim inspektorima. Zatrazila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je cijeli slučaj izmislila.

Tada inspektori o svemu obavještavaju višeg tužioca, koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je djelo kvalifikovao kao krivično djelo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena, prenosi Telegraf.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79