Lažnom iscjelitelju imovina će biti oduzeta

Nakon nedavnog hapšenja bijeljinskog „bijelog maga“ i iscjelitelja, višegodišnjeg prevaranta Drage Mitrovića (50) iz Ostojićeva kod Bijeljine, koji je u prvoj polovini februara uhapšen u Sremskoj Mitrovici zbog pokušaja iznude pola miliona eura od jednog Beograđanina, postepeno se odmotava klupko prevara u koje je Mitrović godinama uvodio lakovjerne ljude.

Tako je Osnovni sud u Bijeljini 28. februara ove godine donio presudu u korist Danice i Save Prodanovića iz Novog Sada, koji od Mitrovića potražuju 301.000 eura. Iako je znao da ima dospjele novčane obaveze po pravosnažnoj presudi Općinskog suda u Novom Sadu, koja je priznata i rješenjem Okružnog suda u Bijeljini od 21. aprila 2017., Mitrović se svjesno odrekao nasljednog dijela imanja svog oca Vojina u iznosu od jedne trećine imovine u korist svoje majke Radinke Mitrović. On je to učinio da bi izbjegao obaveze po ovoj presudi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79