Lečić izašao iz ilegale: Glumac se rijetko pojavljuje u javnosti nakon optužbi za silovanje

Glumac Branislav Lečić, koji se prije mjesec dana povukao u ilegalu nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i Merima Isaković za seksualno napastvovanje, pojavio se opet u javnosti.

Lečić je praznike proveo sa kćerkom, glumicom Anom Lečić, sa kojom je sjedio u bašti poznatog beogradskog bara u samom centru Beograda.

Njih dvoje su u opuštenoj atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac, kako se navodi, na momente djelovao zamišljeno. Nakon što su se ispričali i popili piće, zajedno su napustili local, prenosi Kurir.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld optužila je Lečića da ju je 2012. godine silovao. Tim povodom, Lečić je dao izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode kolegice, a iste večeri je na društvenim mrežama objavio i da je “prošao poligraf”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79