Legendarni voditelj Goran Milić sa suprugom već dvije sedmice vodi borbu sa koronavirusom

Završili smo snimanje serijala ‘What's up America’ 25. listopada prošle godine. I prije smo se, dok smo radili na montaži, pitali kako napraviti serijal a da ne izgubi na aktualnosti, relevantnosti. Eto, baš razmišljam kako je nevjerojatno da su mnogi naši sugovornici izrekli, prognozirali i predvidjeli mnogo toga što se dogodilo nakon predsjedničkih izbora u SAD… Da će Trump izgubiti izbore, da će izazvati probleme, opovrgavati Bidenovu pobjedu, čak i to da bi mogao izazvati pobunu. Jedina velika razlika je u tome što najbogatiji čovjek više nije Jeff Bezos nego Elon Musk – izjavio je za “Jutarnji list” Goran Milić.

Događanja u SAD-u, temi svojeg najnovijeg projekta, prati iz svoje sobe, u bolnici u Dubrovniku. Dijagnoza – covid-19.

U bolnici je gotovo dvije sedmice, no nije o tome želio govoriti.

Supruga Ana i on odlučili su kraj prošle i početak ove godine provesti u njihovoj kući u Slanom, uhvatiti malo sunca i mediteranskog zraka. Tri dana po dolasku dobili su temperaturu.

Kako je kazala njegova supruga Ana Milić, ne znaju gdje su se susreli s virusom, ali reagirali su odmah. Javili su se ljekaru radi testiranja te doznali da su oboje pozitivni na koronavirus. Srećom, simptomi su kod oboje bili blagi, samo povišena temperatura. No, ljekari su odlučili 74-godišnjeg iskusnog novinara i urednika zadržati u bolnici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79