Lezihljebovići se i dalje takmičenje: Prošlo je 44 dana, ostalo ih je troje

Takmičenje u ležanju u Crnoj Gori i dalje traje, ovo je 44. dan kako ljudi leže. Ostalo je troje, a ovo je do sada izgleda preraslo u psihološki izazov i nagrada je za sada izgubila smisao!

Sva tri takmičara koja su ostala su iz Crne Gore, tako da će na kraju kada se ovo takmičenje završi, titula i 1.000 eura ostati u toj državi.

U etno-selu Brezna kod Plužina, među tri takmičara se nalaze dvije žene i jedan muškarac.

Došla sam zbog nagrade. Ali sada poslije toliko dana je proradio inat i ima da ležim do kraja, pa i više od 45 dana – rekla je jedna takmičarka, kojoj ne fali ništa dok leži i tvrdi da se u ovom takmičenju odmorila.

Ovo je inače 12-ti put kako se ovo takmičenje održava, a učesnici imaju prava na pauzu od 15 minuta na svaki osam sati. To vrijeme oni koriste za svoje fiziološke potrebe, ali tvrde da mogu i da odrade trening za to vrijeme.

Menadžer, Boris Krunić navodi kako je ovo prvi put da takmičenje ovoliko traje,a da su prije neko veče proslavili 1.000. sat ležanja!

Inače, rekord do ove godine držala je Podgoričanka Dubravka Aleksić, koja je ležala 117 časova, a ove godine takmičari leže već 317 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79