Lidl traži radnike u BiH: Plaća natprosječna, plaćeni troškovi javnog prijevoza i smještaj

Trgovački lanac Lidl radnike traži širom regiona. Prema pisanju hrvatskog Tportala Lidl trenutno vrbuje radnike u Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini. Bh. trgovcima se nudi posao u trgovinama u Rovinju, na Braču i u Istri.

Potencijalnim radnicima u Makedoniji i BiH Lidl nudi iste uvjete. Obećava im natprosječna fiksna primanja, plaćanje svake radne minute, pokrivanje troškova javnog prijevoza, plaćeni smještaj i ostalo.

Iz Lidla su na upit ovog portala odgovorili kako tek povremeno nailaze na poteškoće u pronalaženju radne snage.

– Ipak ne možemo izbjeći negativne demografske trendove koji u Hrvatskoj utječu na raspoloživost zaposlenika. Zbog toga, unazad nekoliko godina, radna mjesta povremeno oglašavamo i u zemljama regiona koji nas okružuje te vrlo rado dajemo priliku kandidatima iz drugih zemalja koji su zainteresirani postati dijelom našeg tima. Trenutno imamo aktivne oglase u Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini – poručili su za Tportal iz Lidla.

Zahvaljujući rastu prihoda, Lidl je prošle godine učvrstio drugu poziciju među deset najvećih maloprodajnih lanaca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79