Likvidiran vođa Crvene zvezde

Luka Ž. koji je ranjen sa dva hica u glavu izdahnuo je ubrzo nakon ranjavanja, iako je hitna pomoć pokušala reanimaciju.

Vlasnik beogradskog kafea „Ritual“ Luka Ž.(37) ubijen je sinoć u Bloku 44 na Novom Beogradu u svom lokalu. Ubijeni je jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe “Belgrade boys”, javlja srpska novinska agencija SIA, prenosi beogradski “Sport”. Ubijeni Luka Ž. dobro je poznat policiji zbog svojih „ranih radova“ i povezanosti sa navijačima Crvene zvezde.

On je, kako nezvanično saznaje “Sport”, blizak vođama navijačkih grupa Crvene zvezde. Likvidiran je pred bratom. Naime, ubijeni je sjedio za šankom u svom lokalu na Novom Beogradu, kada je mlađi muškarac u radnom odijelu ušao u lokal i pitao da li može do toaleta. Dopustili su mu i kad je izašao izvadio je pištolj i pucao u Luku.

Lukini drugovi su zatim skočili na ubicu i uspjeli da ga savladaju. Navodno, od udaraca mu je ispalo oružje. Međutim, kako dalje pričaju, uspio je da im pobjegne jer je drugi Lukun prijatelj zvao da pomognu ranjenom, pa su se okrenuli na drugu stranu, a ubica je pobjegao na električnom trotinetu.

Luka Ž. koji je ranjen sa dva hica u glavu izdahnuo je ubrzo nakon ranjavanja, iako je hitna pomoć pokušala reanimaciju. Policija je sinoć praktično blokirala Novi Beograd kako bi pronašla osumnjičenog za ubistvo. Ispred lokala su se okupili prijatelji ubijenog, a jedna djevojka je sve vrijeme vrištala, plakala i dozivala ubijenog…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79