Likvidirao rođenog brata pa tijelo na kolicima gurao do već iskopane rupe

B. G. (20) iz Šapca lišen je slobode zbog sumnje da je likvidirao svog brata (24).

Likvidacija u porodici uglednog šabačkog profesora i slikara P. G. otkriveno je jutros oko tri sata u kući gdje je živio s tri sina.

– Policijska patrola je jutros oko 3 sata primijetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu ”Vodovoda”. Zaustavili su se i imali su šta vidjeti, u kolicima je bilo tijelo mladića – otkrio je izvor iz istrage za Kurir.

Po svemu sudeći, likvidaciju je planirano ranije.

Navodno je B. G. već bio iskopao rupu u blizini ”Vodovoda”, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živio. Po tome, nakon što je likvidirao rođenog brata, krenuo je na kolicima otarasiti se leša.

B. G. (20), koji je zatečen kako gura kolica s tijelom, priveden je i osumnjičen za likvidaciju starijeg brata (24). Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv likvidacije narušeni porodični odnos između braće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments