Lišen slobode generalni sekretar Bokserskog saveza BiH: Napastovao djevojčicu (14)

Lišen slobode generalni sekretar Bokserskog saveza BiH: Napastovao djevojčicu (14)


Milenko Tomić, predsjednik Bokserskog saveza RS i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, lišen je slobode zbog sumnje da je obljubio četrnaestogodišnju djevojčicu.

Za njega je Okružno javno tužilaštvo iz Bijeljine zatražilo jednomjesečni pritvor, a Okružni sud u Bijeljini je taj prijedlog prihvatio i odredio mu pritvor.

Iz OJT Bijeljina je saopćeno da im je predato lice sa inicijalima M.T., koje je 4. novembra u Bijeljini privedeno zbog osnova sumnje da je prema maloljetnom licu (2007) počinio krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina iz člana 172. stav 3. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika RS.

“M.T. je u Tužilaštvu saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je Okružnom sudu u Bijeljini predloženo određivanje pritvora za njega, zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke i da bi moglo doći do narušavanja javnog reda”, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva iz Bijeljine, piše portal Nezavisne.com.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija