Lišen slobode lopov, policija riješila pljačku kuće

Brzom reakcijom policija u Gradiški rasvijetlila je pljačku porodične kuće u mjestu Turjak i lišila slobode muškarca G.Š. iz Gradiške.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 23. novembra oko 13.20 časova, oštećeni je prijavio da mu je u jutarnjim časovima, iz kuće u mjestu Turjak kod Gradiške, otuđen novac u iznosu od 1.000 franaka.

– Efikasnom reakcijom policijskih službenika, istog dana oko 17 časova, identifikovan je i lišen slobode G.Š. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je izvršio krivično djelo „krađa“. Tokom ispitivanja, kod osumnjičenog je pronađen i oduzet novac, te vraćen vlasniku – saopšteno je iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete podnose izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79