Lišena slobode sestra žene čije je tijelo nađeno u zamrzivaču

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni viješću da je 16. veljače pronađen leš koji je, prema neslužbenim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina.

Sve je izglednije da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu doista pronađeno tijelo Jasmine Dominić, nestanak koje je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja, a neslužbeno se doznaje da je riječ o sestri nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u kolovozu 2000., što znači da je nestanak obitelj prijavila tek nakon pet godina.
Otac je preminuo prije nekoliko godina, a majka radi u inozemstvu. U kući je ostala živjeti starija sestra sa suprugom i troje djece, a s njima živi i partner nastarije kćeri. Određena je obdukcija, a policija nastavlja istraživanje detalja stravičnog događaja.

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni viješću da je 16. veljače pronađen leš koji je, prema neslužbenim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina. Vijest je objavio portal eMeđimurje, a vjeruje se da se radi o tijelu Jasmine Dominić koja je živjela na toj adresi. Nestala je u kolovozu 2000. godine u Zagrebu, gdje je studirala i radila preko studentskog servisa.
Tada je imala 23 godine i ocu je rekla da namjerava ići u Pariz. – PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid – potvrdio je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Tijelo zamotano u celofan pronađeno je kada je obitelji isključena struja i iz zamrzivača je počelo jako smrdjeti. Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo zamotano u celofan, rekao je jučer jedan od susjeda za 24 sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79