Lizdek zvani Ćopa optužen za pokušaj ubistva u Red & White kafanici

Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Slobodana Lizdeka zvanog Ćopa zbog pokušaja ubistva M.B.

Kako je saopšteno iz Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu optužnicom se Lizdeku stavlja na teret da je 13. juna 2022. godine u večernjim satima u ulici Serdar Janka Vukotića bb u Palama u ugostiteljskom objektu “Red & White Kafanica”, u namjeri da liši života M.B., nožem dužine 30,8 cm, ga više puta ubo u stomak čime mu je nanio povrede i to ubodnu ranu u predjelu slabinskog dijela sa lijeve strane, ubodnu ranu trbuha sa desne strane, te ranu u predjelu lijeve podlaktice i petog prsta desne šake.

“Odlučujući o prijedlogu okružnog tužioca, vijeće Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, donijelo je rješenje 12. oktobta,kojim se prema osumnjičenom nakon potvrđivanja optužnice produžava pritvor i može trajati do izricanja prvostepene presude, a najduže dvije godine, s tim da će sud vršiti kontrolu opravdanosti daljeg trajanja pritvora svaka dva mjeseca, računajući od dana donošenja posljednjeg rješenja o produženju pritvora”, navode iz Tužilaštva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79