Ljajić se zahvalio Đokoviću za Novi Pazar, Novakov odgovor oduševio region

Ljajić se zahvalio Đokoviću za Novi Pazar, Novakov odgovor oduševio region


Naime, na internetu se pojavila WhatsApp prepiska između nogometaša Bešiktaša i tenisera koju su prenijeli svi srbijanski mediji.

“Brate moj, htio sam lično da ti zahvalim u ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim”, navodno je napisao Ljajić, a onda je stigao Đokovićev odgovor:

Poruka koja kruži društvenim mrežama Poruka koja kruži društvenim mrežama

“Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gdje god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih volio. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od jučer smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji.”

Podsjetimo, Đoković je nedavno donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru oko 80.000 KM, a najavio je da će još pomoći ukoliko bude potrebno prenosi Klix.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija