Ljekari se bore za život bebe nakon teške nesreće u Banjaluci: Djevojčica operisana i na mehaničkoj ventilaciji

Nataša Mandić iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje rekla je da je djevojčica zadobila povredu glave i kontuziju grudnog koša, te da je odmah po prijemu operativno zbrinuta

Djevojčica rođena 2019. godine, koja je juče povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, operativno je zbrinuta i priključena na aparat za mehaničku ventilaciju.

Sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Nataša Mandić iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje rekla je da je djevojčica zadobila povredu glave i kontuziju grudnog koša, te da je odmah po prijemu operativno zbrinuta.

U UKC je juče poslijepodne, nakon saobraćajne nesreće, sa djevojčicom dovezena i njena majka M.R. (29), koja je je zbrinuta i zadržana u Klinici za dječiju hirurgiju kao pratnja djetetu.

Nesreća se dogodila juče na raskrsnici ulica Dragiše Vasića i Milana Radmana u Banjaluci kada su se sudarila dva automobila, a jedan od njih se odbio i udario ženu i dijete koji su bili pješaci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79