Ljekari utvrđuju stanje dječaka K.K.: Smiren je, ne pita za svoje roditelje i postavlja zastrašujuća pitanja

Dječak ubica Kosta K. (13), koji je očevim pištoljem likvidirao osam vršnjaka i čuvara u OŠ “Vladislav Ribnikar”, ni danas, šest dana poslije monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje.

On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: “Kada izlazim odavde?” i “Kakve su reakcije na ono što sam uradio?”.

Prema saznanjima Blica, dječak ubica nije tražio bilo kakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje.

– Nema zahtjeve, nije pitao ni za roditelje. Njegova jedina interesovanja su kada izlazi i kakve su reakcije na njegov čin – kaže izvor.

Opisujući trenutno stanje u kome je dječak, izvor navodi da dječak ubica smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz Klinike, odnosno kada će biti slobodan.

On čeka taj trenutak i po svemu sudeći ubijeđen je da to treba da bude ovih dana.

Dječak očekuje da će mu ljudi skandirati ispod prozora

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Šta se događa napolju i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su bukvalno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu – pojašnjava sagovornik.

Kako se saznaje, učenik sedmog razreda ne dobija ni sedative, jer je on “potpuno smiren”. Nisu mu potrebni.

Tim ljekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dječaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

On je prestao da ubija drugare iako je imao još dva šaržera municije, odnosno 34 metka.

Prema saznanjima Blica, prekinuo je svoj krvavi pir jer je osjetio da ostaje bez daha.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79