Ljekaru privedenom na Jarinju određen pritvor

Ljekaru privedenom na Jarinju određen pritvor


LJekaru Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja pojaviće se pred sudom, saopšteno je iz policije u Prištini.

Todoroviću nije dozvoljeno da prođe punt Jarinje uz obrazloženje na nema kompletnu dokumentaciju, a pošto mu je zabranjeno dalje kretanje, prema tvrdnjama policije, “odbio je i da potpiše dokument/rješenje o zabrani ulaska”, nakon čega je “napao jednog od policajaca nanijevši mu povrede”.

Advokat Miloš Delević rekao je da je Todorović sinoć saslušan u stanici policije u južnom dijelu Mitrovice i da mu je Todorović prenio da su ga policajci provocirali tokom kontrole dokumentacije, a tokom privođenja fizički se obračunali sa njim.

O slučaju je obaviješten tužilac, a protiv Todorovića je pokrenut postupak za “napad na službeno lice”, pa mu je odlukom tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju ranije je saopštila da je ljekar zaposlen u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Nikola Todorović priveden na prelazu Jarinje dok je vozio maloljetnu djecu u opštinu Srbica, na porodičnu krsnu slavu, prenosi Srna.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija