Ljubav ne poznaje granice: Nikola (74) i Silva (54) izgovorili sudbonosno da

Da ljubav nije rezervirana samo za mlade i da za ljubav nikada nije kasno, pokazali su današnji mladenci iz Trebinja. Sedamdesetčetvorogodišnji Nikola Lučić zakleo se na vječnu ljubav petedetčetvorogodišnjoj Silvi Purković.

 Kako su nam objasnili sretni mladenci, iza sebe već imaju po jedan brak, ali su se pronašli u ljubavi i željeli su da to ozvaniče i pravno i formalno.

Prema Nikolinim riječima upoznali su se nakon Silvine porodične tragedije, nakon čega se desila sretna ljubav na obostrano zadovoljstvo.

– Da nismo prezadovoljni i sretni ne bi se ovo danas ni desilo. Pandemija virusa korona nije na nas negativno utjecala, već smo zahvaljujući njoj uvidjeli da smo jedno za drugo – priča Nikola, pojašnjavajući da će zajednički život nastaviti u porodičnoj kući Lučića u naselju Gorica.

Silva Purković Lučić, nam je rekla da je veoma uzbuđena zbog vjenčanja sa Nikolom.

– Ovo je za mene nešto novo i Nikola je predivan čovjek – istakla je Silva.

Kumovi na vjenčanju ovih sretnih mladenaca bili su Predrag Ivanković i Bilja Kurilić.

Kum Predrag kaže da misli da su napravili pravi potez.

– Ostavili su prethodne živote iza sebe, odnosno bračne zajednice. Imaju djecu koju će i dalje paziti, kao i unučad – naveo je Predrag.

Kuma Bilja mišljenja je da su se mladenci našli i da je to nešto prelijepo.

– Ljubav pobjeđuje, nisu bitne godine. Za mene ovo nije iznenađujuće, a vidim da su sretni i zadovoljni i neka samo tako nastave – zaključila je Bilja za Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79