Ljubavni par u naletu strasti upao u bunar, spašavali ih svatovi

Ljubavni par, djevojka i mladić (25) u naletu ljubavnih strasti pali su u bunar u Đurđevcu u Hrvatskoj.

Bili su gosti na vjenčanju, a onda su odlučili potražiti mjesto na kojem se mogu osamiti – uz šikaru i stari bunar. Legli su na limeni poklopac bunara koji je pod njihovom težinom popustio. Oboje su upali u bunar dubok četiri metra, a vodom popunjen tek 30-ak centimetara, piše Podravski.hr.

Djevojka je vikala i tražila pomoć, a jedan od gostiju s vjenčanja ju je čuo. Uz pomoć još dva gosta su ih izvukli iz bunara.

– U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave te je odmah puštena kući – rekli su gosti svatova.

Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.

– Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca – rekli su u šali gosti.

– Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno kao ovaj pa se nadamo da će mjerodavni reagirati – zaključili su svatovski gosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79