Ljubavni trougao u Prnjavoru: Suparnika tukao automatskom puškom po glavi

Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo jer je Pavle P. navodno slao ljubavne poruke Marinkovićevoj supruzi. On je nakon toga došao u njegovu kuću da se obračuna
Policija iz Prnjavora uhapsila je Mikajla Marinkovića (28) iz Prnjavora zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Policiji je jučer oko dva sata prijavljeno da je u Hitnu pomoć dovezen Pavle P. (30) koji je zadobio povrede, nakon čega je uslijedila istraga, te je pronađen i lišen slobode Marinković.
Utvrđeno je da je došao u porodičnu kuću oštećenog, te nakon verbalne rasprave, udarcem automatskom puškom mu nanio povrede u predjelu glave, a zatim je ispalio metke u zid i udaljio se u nepoznatom pravcu.
– U mjestu Hrvaćani, općina Prnjavor, iste večeri, pronađen je osumnjičeni, a također pronađena je i oduzeta puška, okviri za pušku, meci, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. O svim okolnostima obaviješten je dežurni okružni javni tužilac iz Banje Luke, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za spomenuta krivična djela – saopćeno je iz policije prenosi Faktor.
Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo jer je Pavle P. navodno slao ljubavne poruke Marinkovićevoj supruzi.

Fatalna hostesa Naida Karić puštena na slobodu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79