Ljudski gest: Konobari pronašli i vratili novčanik sa novcem i dokumentima

Bojan Kunovac i Slobodan Horvat, konobari u Kafe grilu „Pauza“, u Tržnom centru „AS“ u Gradišci, pronašli su u nedjelju ispred lokala novčanik sa dokumentima i novcem i odlučili se da pronađu negovog vlasnika.

Vidjeli su da u novčaniku ima više od 500 KM i određena suma novca u stranoj valuti. Doznali su da novčanik pripada Almi Gerzić, ali prvobitno su pozvali njenu imenjakinju, koja je bila dosta mlađa, te su nastavili dalje da tragaju za pravom vlasnicom. Potraga za vlasnikom i nije bila tako laka, ali oni nisu odustajali u namjeri da vrate novčanik vlasniku.
Doznali u da Alma Gezić živi u Danskoj, da je znala da je izgubila novčanik, ali nije znala gdje, jer se u nedjelju kretala na više mjesta po gradu.

Gospođa Gezić se obradovala i bila pozitivno iznenađana te ih počastila. Horvat i Kunovac su se zahvalili i rekli da je uvijek dobrodošla u Kafe gril „Pauza” u Gradišci.

Pronalazak i vraćanje novčanika nije samo obradovalo gospođu Almu Gerzić, već i njih, malobrojni kolektiv Kafe grila „Pauza“, piše ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79