Lopov iz Zagreba svima ukrao iste stvari, ni policija ovo ne pamti’

Provala u četiri automobila, u još jedan neuspješno te jedan oštećeni rezultat je sinoćnjeg haranja lopova novozagrebačkim naseljem Travno. Krali su radioprijemnike, volane…

Na automobilu imam alarm, ali su ga lopovi onesposobili. Razbili su mi staklo, sve prekopali pa ukrali volan, rekao nam je u petak čitatelj 24sata kojeg je u jutarnjim satima šokirao izgled njegovog automobila.

24sata

Gotovo do podneva, stanovnici Novog Zagreba su se izmjenjivali u pozivima policiji o provalama u automobile. Kako doznajemo, najviše šete nastalo je u naselju Travno, nedaleko od osnovne škole te poznate zgrade Mamutice.

– Sve su ‘odradili’ u udaljenosti od 500 metara. Ni policajci još nisu zabilježili da ciljano provale u toliki niz automobila na jednom mjestu – rekao je čitatelj. Njemu je nastala šteta od 15.000 kuna.

Da su na meti bolji automobili pokazuje podatak da su oštećena dva Mercedesa, Volkswagen Passat i novi BMW X6.

Svi su orobljeni na isti način, a kako nam je rekao čitatelj, ukradeni su volani i radioprijamnici.

U policiji su potvrdili kako su na tom području zabilježili četiri provale u automobile, jednu provalu u pokušaju te je još jedan vlasnik dojavio kako mu je auto oštećen.

Istraga je u tijeku piše 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79