Lopov koji je krao po Živinicama prijeti tužbama: “Niste to smjeli snimati i objaviti”

U posljednje vrijeme u Bosni i Hercegovini zabilježen je porast krađa i obijanja porodičnih kuća, vikendica i poslovnih prostora. Policijski službenici rade sve šta je u njihovoj moći kako bi pronašli lopove a pravosuđe adekvatno kaznilo.

Međutim, bh. realnost je takva da ti lopovi budu brže na slobodi nego što su privedeni piše Crna-Hronika.

Muškarc iz Živinica, u mjestu Lonići zatekao je lopove kako mu obijaju porodičnu kuću. Nakon par minuta, jedan lopov je uhvaćen a drugi je uspio pobjeći bez prijena.

Muškarac sa rodbinom i komšijama pretukao je lopova, zavezao ga za stolicu a onda kamerom snimao sve kako bi poslao poruku drugim lopovima da u njihov kraj ne dolaze.

Video je objavljen na društvenim mrežama, a cijeli slučaj prijavljen je i nadležnim organima.

Pogledajte kako prođu lopovi u Živinicama.

 

Nakon objavljenog video klipa, redakciji se javila osoba incijala E.A. koja je zaprijetila tužbom zbog vijesti na našem portalu.

“Objavili ste jedan vidio koji niste smijali da objaviti po zakonu. Tražim od vas da se izbriše il sutra vam stiže tužba.

Ako nećete izbrisati, onda čekajte poziv od mog advokat. Objavili ste video koji se ne smije obajviti, nit se smije snimati” – izjavio je izvjesni E.A. za na@ portal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79