Ovaj lopov se nije dobro proveo kada je naletio na policajca MUP-a RS

Policajac, koji je i džudo majstor, dok nije bio na dužnosti uhvatio je maloljetnog Banjalučanina osumnjičenog da je u Banjaluci, u marketu “As”, ukrao oko 8.400 KM.

Nakon što je tinejdžer (17) uhapšen, istražioci su detaljno provjerili da li ga mogu dovesti u vezu i sa drugim razbojništvima, a te provjere su urodile plodom.

“On je, na osnovu dosad prikupljenih informacija, osumnjičen za seriju razbojništava izvedenih na području Banjaluke. U pitanju je najmanje šest pljački”, objašnjava izvor “Nezavisnih” upućen u detalje istrage.

Terete ga da je market “As” opljačkao u subotu naveče, te da je bio jako brutalan pa je, čim je ušao u objekat, radnici prišao s leđa i pod vrat joj stavio nož.

“Kada mu je ona rekla da joj je kasa ispražnjena, okrenuo se prema drugoj trgovkinji i zaprijetio da će joj zaklati koleginicu te tražio pare”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Kada je dobio novac, sedamnaestogodišnjak je istrčao iz objekta, ali je oko 22.10 naišao na policajca, majstora džudoa, koji ga je uhvatio i zadržao do dolaska policije.

“Kod maloljetnika je pronađen ukradeni novac, a obaviješten je tužilac za maloljetnike”, rekli su iz policije.

Nezvanično saznajemo da, uz ostala razbojništva, policija sumnjiči ovog maloljetnika i za ono koje se nedavno dogodilo u jednoj kladionici, kada je bandit ukrao novac od radnice koju je prethodno, prijeteći joj pištoljem, otjerao u toalet i naredio joj da se skine gola, a onda ju je dodirivao po grudima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79